A A A

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Κηφισιάς κ. Κύριλλο.

Ήταν παρόντες ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, οι Ιεροκήρυκες, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ/ρος π. Χρίστος Κυριακόπουλος, οι Αρχιερατικοί Επίτροποι, το προσωπικό, τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, τα μέλη του ΚΤΕΔ και πολλοί άλλοι κληρικοί και λαïκοί. 

Επίσης παρευρέθηκαν ο κ. Θεόδωρος Τσουρούλας, εκ μέρους του εκπροσώπου Τύπου Ν. Δημοκρατίας κ. Βασιλείου Κικίλια, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, οι δήμαρχοι Λυκόβρυσης- Πεύκης και Μεταμόρφωσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, καθώς και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μετά την Ακολουθία, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρευρεθέντες, ευχαρίστησε τους πολιτικούς άρχοντες για την γόνιμη συνεργασία και ευχήθηκε τη νέα χρονιά ο Κύριος να φωτίζει τούς ισχυρούς της γης για το καλό όλων. 

Τέλος διένειμε σε όλους την βασιλόπιτα, την οποία προσέφεραν οι Μοναχές της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μαρκοπούλου Ωρωπού. 

Το φλουρί κέρδισε ο Αρχιμανδρίτης π. Σέργιος Βαρέλιας.