A A A

Σπουδαίο διπλό και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πανηγύρισε η ομάδα της Κηφισιάς απέναντι στον Εργοτέλη καθώς επικράτησε της κρητικής ομάδας με 2-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Παρά το πολικό ψύχος που επικρατούσε, ο Εργοτέλης ξεκίνησε πιο ζεστός και άνοιξε νωρίς το σκορ, όταν στο 7’  ο Καϊμακαμούδης «βρήκε» δίχτυα σημειώνοντας το 1-0. Στο 12’ οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους, όμως το κοντινό πλασέ του Μανουσάκη κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι του Καλδέλη. Στο 20′ η ομάδα μας είχε την πρώτη της ευακαιρία και σε μια ωραία αντεπίθεση ο Σπηλιωτάκης έβγαλε μόνο του τον Μουσταφίδη αλλά μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Οι επιθετικές διαθέσεις της Κηφισιάς, έφεραν το επιθυμητό για αυτήν αποτέλεσμα στο 30’, όταν ο Παναγιωτόπουλος τροφοδότησε έξυπνα στον Κυριαζή και αυτός χωρίς πρόβλημα πλάσαρε για να ισοφαρίσει 1-1. Η Κηφισιά έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 41’, όταν έπειτα από σουτ του Καρβουνίδη μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Σπηλιωτάκη και κατέληξε λίγο άουτ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το ισόπαλο 1-1.

Το συγκρότημα του κόουτς Μαυρομάτη έφτασε κοντά και πάλι στο να πάρει το προβάδισμα στο 51’, με τον Παναγιωτόπουλο να πασάρει στον Καρβουνίδη, με τον Βασιλειάδη όμως να μπλοκάρει. Εξίσου εντυπωσιακή εκ μέρους του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, ήταν και η επέμβασή του στο 58’ μετά από σουτ και πάλι του Καρβουνίδη. Στο 72′ ο Πόι από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, νικήθηκε στο σουτ που έκανε από τον Καλδέλη. Και ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα οδηγούνταν στην παράταση, ήρθε η φάση του 86’ όταν συνδυάστηκαν οι δύο αλλαγές της ομάδας μας, με τον Χαϊκάλη να βρίσκει τον Φαρινόλα και αυτός με κοντινό πλασέ να κάνει την ολική ανατροπή για την Κηφισιά και το τελικό 1-2.

Επόμενος αντίπαλος για την Κηφισιά για τον θεσμό του Κυπέλλου ο εκτός έδρας αγώνας με τον Άγιο Ιερόθεο (21/12/2016)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Βασιλειάδης, Μπερουασβίλι, Πολυχρονάκης, Σηφάκης (46’ λ.τ. Κολόκας), Δημήτρης, Βογιατζής, Τσουμάγκας (64’ Γκοτσούλιας), Κοιλιάρας, Καϊμακαμούδης, Μανουσάκης, Λυδάκης (46’ Πόι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μ. Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Καρβουνίδης (69’ Χαϊκάλης), Κυριαζής (60’ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτάκης (83’ Σάμιος).

Πηγή: www.grandsport.gr