A A A

Την πρώτη της ήττα για το φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα του Λεοντικού Κηφισιάς με 1-0 στο ματς του Αλικιανού στα Χανιά από τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ. Μια ήττα που οδήγησε και μαθηματικά την ομάδα στην Α’ Εθνική Κατηγορία μετά από μια ονειρεμένη χρονιά μιας και στο παιχνίδι του Α’ γύρου μεταξύ των δυο ομάδων ο Λεοντικός είχε επικρατήσει με 3-0.  

Η ομάδα του Λεοντικού μπήκε παρά πολύ δυνατά στο πρώτα 25 λεπτά και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ χάνοντας κάποιες ευκαιρίες.

Μετά τη συμπλήρωση όμως του μισάωρου τα Χανιά ισορρόπησαν το παιχνίδι, βγήκαν μπροστά με αξιώσεις και στο 32’ η Κασωμένου άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα με ψύχραιμο πλασέ. Ως το τέλος του ημιχρόνου η εικόνα δεν άλλαξε δραματικά και το σκορ έμεινε στο 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεοντικός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης έχοντας την κατοχή όμως στάθηκε άτυχος ενώ τα Χανιά με ωραίες αντεπιθέσεις προσπάθησαν να πετύχουν το 2ο γκολ που θα κλείδωνε την νίκη τους. Τελικά το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 1-0 υποχρεώνοντας την ομάδα του Λεοντικού στην πρώτη της (ανώδυνη ευτυχώς) φετινή της ήττα.

Ο Λεοντικός σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Χανίων για την νίκη της! Θερμές ευχαριστίες για την φιλοξενία της αποστολής μας (παίκτριες, διοίκηση και γονείς) προς την Κρητική ομάδα.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το τιμητικό Passilo με το οποίο οι παίκτριες και οι προπονητές των Χανίων τίμησαν την πρωταθλήτρια ομάδα μας μετά το τέλος του αγώνα. Η αναγνώριση της επιτυχίας μας από τους αντιπάλους μας είναι ένα παράσημο για τον σύλλογό μας και μας γεμίζει περηφάνια.»