A A A

ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΤΗΣ.

Το People Greece, σε συνεργασία με το Κτήμα Συγγρού και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστηµών, διοργανώνει στις 16 Οκτωβρίου 2016 ένα μεγάλο αθλητικό / επιμορφωτικό / διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια. Στo #PeopleRun μπορείτε να απολαύσετε έναν αγώνα γεμάτο ενέργεια και δυνατές στιγμές-σε έναν καταπράσινο χώρο στο κέντρο της Αθήνας-ενώ μαθαίνετε τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή σας.

Το event του #PeopleRun περιλαμβάνει χρονομετρημένο αγώνα δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων, αγώνα δρόμου Kids Run 1 χιλιομέτρου για παιδιά και αγώνα δρόμου Dog and Fun Run για τους φίλους μας και τα αγαπημένα τους κατοικίδια, επιμορφωτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και παράλληλες δράσεις (πριν και μετά τον αγώνα) σε συνεργασία με τους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς και live performances & guest DJs!.

Απολαύστε μοναδικές στιγμές στο 2ο #PeopleRun μαζί με τα παιδιά σας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1: Γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών & τη σύγχρονη μελισσοκομία, από ειδικούς

  • Ενημέρωση για την παραδοσιακή και σύγχρονη μελισσοκομία / γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών
  • Ενημέρωση από ειδικούς για τη διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και συσκευασίας του μελιού / γευσιγνωσία μελιού
  • Εικαστική έκφραση των παιδιών (κατασκευές με κερί)
  • Ξενάγηση στο Μελισσοκομικό Μουσείο

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2: Εξερεύνηση του Δάσους Συγγρού μαζί με παιδαγωγικά παιχνίδια

  • Περίπατος, παρατήρηση του δασικού οικοσυστήματος, συλλογή και επεξεργασία στοιχείων, δραστηριότητες, παιχνίδια

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3: Ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο και ενημέρωση για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά

  • Ενημέρωση για την ελληνική χλωρίδα και ξενάγηση
  • Αναγνώριση των κύριων ειδών αρωματικών φυτών
  • Συμμετοχή σε δράσεις φροντίδας των φυτών φιλικών προς το περιβάλλον

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το Doctoranytime στηρίζει τη δωρεά Μυελού των Οστών για τα άτομα που πάσχουν από λευχαιμία.

Το Doctoranytime, η μεγαλύτερη υπηρεσία online ιατρικών ραντεβού στην Ελλάδα, στηρίζει τη δωρεά Μυελού των Οστών για τα άτομα που πάσχουν από λευχαιμία. Με την εκστρατεία «Βγάλε Γλώσσα», σε συνεργασία με το «Χάρισε Ζωή», καλεί όλους να... βγάλουν γλώσσα και να δώσουν λίγο σάλιο, ώστε να εξεταστούν και να δουν αν είναι συμβατοί δότες μυελού των οστών, χαρίζοντας ζωή. Στο #PeopleRun 2, όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Την εκστρατεία στηρίζει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία θα δώσει τον παλμό στο #PeopleRun 2, ως ambassador, δίνοντας το σήμα της εκκίνησης των αγώνων.

To αναμνηστικό βραχιόλι του #PeopleRun 2 M-brace the challenge

Το βραχιόλι M-brace the challenge σχεδίασε αποκλειστικά για το People η Άννυ Αλμασίδου του Koko Di Alma, για να μας θυμίζει όλα όσα συμβολίζει ενεργειακά το σχήμα του ορθογωνίου: τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, την πειθαρχία, τη συμμετρία, την ειλικρίνεια. Όλα όσα σου δίνουν τη δύναμη, όταν νομίζεις ότι έφτασες στα όρια των αντοχών σου, να ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλο. Και μετά λίγο ακόμη... Όλοι οι συμμετέχοντες θα το λάβουν μέσα σε ειδική τσάντα μαζί το bib number για τον αγώνα δρόμου που θα τρέξουν, καθώς και το Running Τ-shirt του #PeopleRun 2.

Οι υποστηρικτές του #PeopleRun

Αν µετά τα 4 ή 8 χιλιόµετρα τρεξίµατος αναζητήσετε κάτι θρεπτικό για τον οργανισµό σας, η Chiquita θα είναι εκεί και θα δώσει µπανάνες σε όλους!

Η Βίκος Α.Ε. θα προσφέρει δροσερά νερά και αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόµενους. Επίσης, η Βίκος Α.Ε., υπενθυµίζοντας τη σηµασία και τη σπουδαιότητα που έχει η προσφορά αίµατος, θα δίνει τη δυνατότητα για εθελοντική αιµοδοσία επιτόπου.

Τα MediΠΡΙΝΟΥ θα είναι εκεί για να σας γνωρίσουν όλα τα καινούρια προγράμματα ομορφιάς, περιποίησης και ευεξίας.

Η Saucony θα προσφέρει το running gear για την ομάδα του PeopleRun.

Fit & fun: Οι έµπειροι γυµναστές των Holmes Place θα βοηθήσουν στην προθέρµανση των συµµετεχόντων στους αγώνες δρόµου, καθώς και στην αποθεραπεία τους. Επίσης, µαζί τους θα χορέψουµε zumba, το πιο διασκεδαστικό πρόγραµµα χορού-γυµναστικής. 

H Pizza Fan θα διαθέσει λαχταριστές λιχουδιές, πίτσες και καλτσόνε, σε όλους όσοι βρεθούν στο #PeopleRun 2.