A A A

Οι δύο στους τρεις ήξεραν ότι είχαν σοβαρά αφροδίσια νοσήματα και εν γνώσει της κατάστασής τους βίαζαν τον 17χρονο, ενώ ο συνομήλικος του δράστης δεν γνώριζε ότι είχε ψώρα και φυματίωση αλλά έκανε συνεχώς αιμοπτύσεις.

Δεν υπάρχουν λόγια για να μπορέσουν να περιγράψουν το μέγεθος της κτηνωδίας, της απανθρωπιάς και της κακοποιού φύσης των τριών Πακιστανών βιαστών και απαγωγέων σε βάρος ενός 17χρονου ομοεθνή τους που κρατούσαν φυλακισμένο στην Αρτέμιδα επί 6 ημέρες, απαιτώντας λύτρα από τον πατέρα του.

Ο ιατροδικαστής έμεινε εξίσου άφωνος όταν εξέτασε το άτυχο θύμα σε βαθμό που σύμφωνα με πληροφορίες, σήκωσε το τηλέφωνο και σοκαρισμένος από το θέαμα που είδε μίλησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και τους περιέγραφε με αποτροπιασμό τα όσα είδε…

Ο άτυχος ανήλικος είχε υποστεί πολλαπλή ρήξη στον δακτύλιο του όρθου που όχι απλά αποδείκνυε τι είχε υποστεί στα χέρια των κακούργων ομοεθνών του αλλά αυτά που είχε υποστεί ξέφευγαν από κάθε όριο συμπεριφοράς που να παραπέμπει στο ανθρώπινο είδος…

Μάλιστα, τα τρία κτήνη κρατούσαν δεμένο το θύμα τους σε ένα δέντρο και γυμνό και τον φωτογράφιζαν και τον τραβούσαν βίντεο για να τα στείλουν στον πατέρα του στο Πακιστάν και να τον πείσουν να πληρώσει τα λύτρα!

Το παιδί μαρτύρησε στα χέρια τους από φρικτά βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς και αλλεπάλληλους βιασμούς, κάθε ημέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια και εν γνώσει των δραστών ότι έπασχαν από AIDS, ηπατίτιδα, φυματίωση και ψώρα!

Τουλάχιστον οι τρεις γνώριζαν απόλυτα ότι έπασχαν από τόσο σοβαρά αφροδίσια νοσήματα ενώ μικρότερος δράστης, επίσης 17χρονών δεν γνώριζε ότι έπασχε από φυματίωση και ψώρα, αλλά συνεχώς έκανε αιμοπτύσεις.

Αυτό το αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί που τον μετέφεραν σε Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ λόγω και της ηλικίας του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Οι άλλοι δύο δράστες προφυλακίστηκαν. Στο θύμα δόθηκε μία προσωρινή φαρμακευτική αγωγή και περιμένει τις απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις για να μάθει από τι πάσχει πλέον και εκείνος…

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αρπαγής του 17χρονου Πακιστανού, διαπράχθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Αρτέμιδας. Ο νεαρός είχε φύγει οικειοθελώς από την ανοιχτή δομή φιλοξενίας ανηλίκων μεταναστών στην Κω και είχε έρθει στην Αττική που υποτίθεται θα τον φιλοξενούσε ένας φίλος στη Αρτέμιδα και θα τον βοηθούσε να βρει δουλειά. Για την εξαφάνισή του από την Κω, υπάλληλος της δομής είχε ενημερώσει σχετικά το Τμήμα Ασφαλείας του νησιού. Η ατζέντα του «φίλου» όμως μαζί με τους συγκάτοικους του ήταν εντελώς διαφορετική και δυστυχώς όμοια με πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις Πακιστανών που πέφτουν θύματα από ομοεθνείς τους.

Δράστες της απαγωγής είναι τρεις Πακιστανοί ηλικίας 17, 24 και 30 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν την 1η Νοεμβρίου κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού, της ληστείας, της εκβίασης και της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ επιπλέον ο 30χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 οι δράστες απήγαγαν τον 17χρονο από την περιοχή της Αρτέμιδας και απαιτούσαν από τους οικείους του την καταβολή, αρχικά, του χρηματικού ποσού των 50.000 ευρώ, το οποίο στη συνέχεια μείωσαν στις 6.000 ευρώ, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν. Ακολούθως, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 και έπειτα από καταβολή 5.000  ευρώ, από τον πατέρα του θύματος σε Τράπεζα του Πακιστάν, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν τον 17χρονο στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Περαιτέρω από την έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησης, προέβησαν στην σεξουαλική κακοποίηση του θύματος. Ύστερα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων και έπειτα από εκτεταμένη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες στην περιοχή της Αρτέμιδας, καθώς επίσης και τους δύο χώρους κράτησης στο Μαρκόπουλο και στον Βραυρώνα και να τους συλλάβουν.

news247.gr