A A A

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, τα σχολεία της Αττικής που συμμετέχουν στο project εικονική επιχείρηση με την υποστήριξη και συνεργασία του ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων), παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, στο THE MALL ATHENS.

Η Κηφισιά εκπροσωπήθηκε για τέταρτη χρονιά από το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, και την ομάδα επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη της καθηγήτριας κυρίας Σουλτάτη, το οποίο στο περίπτερό του παρουσίασε το STIIR ( start to invest in research), μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, που σκοπό έχει την προώθηση και την ανάδειξη των ερευνών που διεξάγονται στην Ελλάδα, καθώς και την στοχευμένη προώθηση στην αγορά εργασίας των επιστημόνων και ειδικότερα των ερευνητών.

Συμμετείχε επίσης το Β’ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης, παρουσιάζοντας το z-project , με το οποίο δημιουργήθηκε το zedoro, μία υγιεινή μπάρα με βάση την ζέα (γνωστή από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές της ιδιότητες), και με την υποστήριξη της καθηγήτριας κυρίας Ιωάννου.

Ο Αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας και Αγοράς Εργασίας κ. Ευάγγελος Αυλήτης βρέθηκε εκεί, συνομίλησε με τους μαθητές και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς τόσο ηθικά όσο και υλικοτεχνικά σε τέτοιες καινοτόμες και ελπιδοφόρες δραστηριότητες της σχολικής κοινότητας.

Διαβάστε επίσης:

Stop στο ελληνικό Brain Drain από τους μαθητές του 3ου Γελ Κηφισιάς!