A A A

Σε κλίμα συγκίνησης η ενορία της Αγίας Τριάδος Ν. Κηφισιάς υποδέχθηκε χθες, την εφέστιο και θαυματουργό εικόνα της Παναγίας της Δαδιάς και τμήμα της τιμίας εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου από την φερώνυμη Μονή Παναγίας Δαδιάς Έβρου.

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και τις αντίστοιχες τιμές, σε κλίμα κατάνυξης όπως αρμόζει στην περίσταση, το χριστεπώνυμο πλήθος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Νέας Κηφισιάς,υποδέχθηκε στο φερώνυμο ναό, την Ιερά Εικόνα Παναγίας Δαδιάς καθώς και απότμημα Τιμίας Εσθήτας, προερχόμενα από την Ιερά Μονή Γενεσίου Θεοτόκου Δαδιάς Έβρου. 

Τα Ιερά Σεβάσματα μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ελπιδοφόρος Λημναίος καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, εκπροσωπώντας τον κωλυόμενο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Σουφλίου και Ορεστιάδος κ.κ. Δαμασκηνό. 

Ακολούθησε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Κυρίλλου, και στο τέλος τελέστηκαν Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Το πρωί της Πέμπτης τελέστηκε θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας εψάλη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κατά σάρκα πατρός (εκλιπόντος σήμερα) , του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  κ.κ. Κυρίλλου.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 - ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Με την ευκαιρία της ελεύσεως της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Δαδιάς και αποτμήματος Τιμίας Εσθήτος στο Ναό απόψε το βράδυ στις 9,00 μ.μ. , θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία. Θα ιερουργήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σαράντης Σαράντος.