A A A

Με την απόφαση 517/2016, που ελήφθη την 12η Οκτωβρίου έτους 2016 κατά την 22η συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς αποφάσισε ομόφωνα την ίδρυση θέσεων στάσης – στάθμευσης ΤΑΞΙ στην Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς και τη χωροθέτηση αυτών ως εξής:

  • Νοσοκομείο ΚΑΤ, επί της αριστερής πλευράς της οδού Νίκης, στο τμήμα μεταξύ της εισόδου του Νοσοκομείου και της λεωφόρου Κηφισίας. Στην παρούσα φάση λειτουργεί χώρος πέντε (5) θέσεων στάσης – στάθμευσης ΤΑΞΙ, επί της αριστερής πλευράς της οδού, κρίνεται όμως αναγκαία η προσθήκη άλλων τεσσάρων (4) θέσεων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Νοσοκομείου. Οι επιπλέον θέσεις θα πρέπει να είναι σε συνέχεια των υπαρχόντων και να καταλαμβάνουν μήκος 20 μέτρων (4 θέσεις ΤΑΞΙ) προς την λεωφόρο Κηφισίας. Η τελική διαμορφωμένη θέση θα αρχίζει 7,00μ. από την βόρεια ακμή της εισόδου του Νοσοκομείου και θα εκτείνεται σε συνολικό μήκος 45,00μ. προς την λεωφόρο Κηφισίας (9 θέσεις ΤΑΞΙ).
  • Οδός Αδριανού, έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας, έως τις κρέπες, οχτώ (8) θέσεις, σε μήκος 40 μέτρων. Η θέση θα αρχίζει 5,00μ. από την διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αδριανού.
  • Πλατεία Πολιτείας, επί του παραδρόμου της οδού Σόλωνος, στην δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, στο τμήμα μεταξύ της οδού Σολωμού και της οδού Σόλωνος, πέντε (5) θέσεις σε μήκος 25 μέτρων. Η θέση θα αρχίζει 5,00μ. από την διασταύρωση του παραδρόμου της οδού Σόλωνος με την οδό Σολωμού.
  • Οδός 1 η Μάη, στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Αχαρνών, στην κατεύθυνση προς την οδό Αχαρνών. Η θέση θα αρχίζει 5,00μ. από την διασταύρωση της οδού 1 η Μάη με την οδό Αχαρνών τέσσερις (4) θέσεις σε μήκος 20 μέτρων. Η θέση στάσης – στάθμευσης ΤΑΞΙ, δεν θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα και ώρες 5.00π.μ.έως 16.00μ.μ., λόγω λαϊκής αγοράς.