A A A

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού "Δημήτριος Βικέλας" Δήμου Κηφισιάς ανακοίνωσε σήμερα ότι οι προγραμματισμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς για το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα εμπλουτιστεί με δύο ακόμα εκδηλώσεις, τις συναυλίες των ''Ορχήστρα Αλλέγκρα'' και ''The RatPack Racers'' που είχαν αναβληθεί λόγω καιρού.

Κηφισιά, Κολοκοτρώνη & Λεβίδου

  • Ώρα: 12:00: Συναυλία Brillante Classics Orchestra

Η Brillante Classics Orchestra σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη συναυλία, αφιερωμένη στα Βιεννέζικα Βάλς των γνωστών συνθετών Strauss, Tchaikovsky, Shostakovich, και Boccherini.

Διεύθυνση ορχήστρας : η σολίστ και μαέστρος Κατερίνα Βαφειάδου.

  • Ώρα: 13:30: Συναυλία Ορχήστρα Αλλέγκρα

Το μουσικό σχήμα ‘’Ορχήστρα Αλλέγκρα’’ θα είναι μαζί μας, συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα των ημερών και μεταφέροντας μας εκεί που συχνά ξεχνάμε πως πρέπει να είμαστε, στη χαρά, στο κέφι και την αγάπη!!!

Νέα Ερυθραία, Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», (Χαριλάου Τρικούπη, 127)

  • Ώρα: 12:00: Συναυλία: Depy & the Melodies Project

Η perfomer της jazz μουσικής σκηνής Ντέπη Σακελλαρίου και η μπάντα της μας ταξιδεύει με τη φωνή της σε γνωστά jazz standars με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και σε ρυθμούς swing, funk και blues.

  • Ώρα: 13:30: Συναυλία The RatPack Racers 

Το συγκρότημα The RatPack Racers με μουσικές γύρω απ’ το Old School Rock ‘N’ Roll και το Rockabilly θα δώσουν στο κοινό μία ροκ πινελιά στο Χριστουγεννιάτικο εορταστικό κλίμα!