A A A

Την Κυριακή το βράδυ, παραμονή της Πρωτομαγιάς, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναβίωσε το πατροπαράδοτο λαϊκό πανηγύρι των προγόνων μας στο ιστορικό εκκλησάκι της Παναγίας της Χελιδονούς.

Κάτω από τους ήχους ζωντανής ορχήστρας, στα πλήθη που συνέρρευσαν από όμορους δήμους αλλά και όλο το λεκανοπέδιο, προσφέρθηκαν άφθονα ψητά καθώς επίσης πλούσια εδέσματα και ποτά ευγενική χορηγία καταστημάτων της περιοχής μας και φίλων του Ναιδρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Αυλήτης, καθώς και ο Πανοσιολογιώτατος π. Αγαθάγγελος Κόκλας Διευθυντής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κηφισιάς, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σωτήριος Αλεβιζάκης προϊστάμενος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Ομώνυμο Δήμο, και ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Τσιμπουξής εφημέριος στον Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας Εκάλης.

Το τέλος της βραδιάς επιφύλαξε μια έκπληξη στον προϊστάμενο του Ναού Αγ. Τριάδος Ν. Κηφισιάς Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σέργιο Βαρέλια, καθώς οι συνεφημέριοί του στο Ναό καθώς και οι Συνεργάτες, παρουσίασαν προς τιμή του τούρτα που απεικόνιζε τη γενέτειρά του νήσο Λήμνο, με την ευκαιρία των γενεθλίων του.

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες