A A A

Το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου στο επισκοπικό Μέγαρο, Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος, ευλόγησε και έκοψε την καθιερωμένη πίτα για το προσωπικό τους απασχολουμένους και τα μέλη του Μητροπολιτικού Συμβουλίου.

Στη λαμπρή και μεγαλοπρεπή τελετή παρέστησαν εκτός από τους προαναφερθέντας, ο Πρωτοσύγγελος και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, πλήθος Ιερέων από Ενορίες της Μητροπόλεως, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γιώργος Κραμέρος,  οι Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γεώργιος Πατούλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης, Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, Αντιδήμαρχοι και Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων. Επίσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Κηφισιάς κ. Σπυρίδων Βαρσάμης, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων και Ασφαλείας των Δήμων της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς, Διευθυντές των τοπικών Εφημερίδων. 

 Μετά την Ακολουθία, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι με τη χάρη τού Θεού εισήλθαμε στο 2019, και αναφέρθηκε στην ανάγκη της εποχής μας, να στραφούμε και να δώσουμε σημασία στον άνθρωπο, όπως και αν λέγεται αυτός, για την Εκκλησία πιστός, για τον Δήμο δημότης, για το Κράτος πολίτης, και ευχήθηκε όλες οι αρχές να συμπράττουν εν ομονοία για το καλό της κοινωνία και της πατρίδος μας. Ευχαρίστησε τούς πολιτικούς άρχοντες για την γόνιμη συνεργασία και ευχήθηκε τα δέοντα για τη νέα χρονιά. Ακολούθως ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος,  ευχήθηκε ο Θεός να δυναμώνει τον Σεβασμιώτατο στο έργο που επιτελεί, και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε για την συνεργασία και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι προσφορότερη σε έργα καλά για τον Ελληνικό λαό.  Τέλος διένειμε σε όλους την βασιλόπιττα, την οποία ετοίμασαν και προσέφεραν οι Μοναχές της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μαρκοπούλου Ωρωπού. Το φλουρί κέρδισε φέτος ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Αναστάσιος Μαυρίδης.