A A A

Στην Α’ Εθνική Κατηγορία Λεοντικός Κηφισιάς. Μετά το παιχνίδι με τη Βασίλισσα του Νότου έγινε η απονομή του Κυπέλλου σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα

Νίκη με 5-0 για τις πρωταθλήτριες απέναντι στη Βασίλισσα του Νότου στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για το πρωτάθλημα της Β ‘Εθνικής στις 8/5 στο δημοτικό γήπεδο του Διονύσου. Οι παίκτριες του Θανάση Ζυγούρη μπήκαν πολύ αποφασισμένες και με τη συνεχή τους πίεση κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 μέχρι το ημίχρονο. Το 1-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ της Χότζα στο 28' ενώ το 2-0 το σημείωσε η Θεοδωράκη στο 29 και στο 31 η Γκούφα διαμόρφωσε το 3-0. Με 45 λεπτά να απομένουν και με το μυαλό όλων να είναι στην επικείμενη απονομή-φιέστα στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Λεοντικού κατέβασε ταχύτητα ενώ ο coach πραγματοποίησε και τις 5 αλλαγές του. Παρ’ όλα αυτά όμως η ομάδα του Λεοντικού βρήκε 2 γκολ ακόμα με την Σαββοπούλου στο 60 και στο 85 !

Το τέλος του αγώνα βρήκε όλη την οικογένεια του Λεοντικού να πανηγυρίζει με όλη της την ψυχή την κατάκτηση ενός πανάξιου τίτλου!

Η απονομή του Κυπέλου του πρωταθλήματος έγινε από τον πρόεδρο της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ κύριο Κυριάκο Φύτρα και τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του Λεοντικού:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Βασίλισσας του Νότου για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε χθες και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα της Ιεραπετρας στην νέα σεζόν που έρχεται !!

Θερμές ευχαριστίες για την παρουσία τους στην γιορτή μας:

Στον αξιότιμο δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο

Στον εντεταλμένο αντιδήμαρχο αθλητισμού του δήμου Κηφισιάς κ. Αχιλλέα Κουρέπη. Ο χαιρετισμός τους στην γιορτή μας, μας γεμίζει με όρεξη για την νέα χρόνια ώστε να συνεχίσουμε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πόλη μας και στους συμπολίτες μας.

Στον πρόεδρο την επιτροπής του ποδοσφαίρου γυναικών κ. Κυριάκο Φύτρα καθώς και στην κυρία Άνθη Καραθανάση.

Ο πρόεδρος μας συγκίνησε απίστευτα πραγματικά επιβραβεύοντας την στάση μας και την αντιμετώπιση που έχουμε σαν τρόπο ζωής και λειτουργίας του συλλόγου μας. Mε τον άκρως τιμητικό χαρακτηρισμό «οι πρωταθλητές των πρωταθλητών» που μας απέδωσε έδειξε ότι σημασία στον αθλητισμό δεν έχουν μόνο οι νίκες και οι εφήμερες χαρές αλλά η συνέπεια στις αξίες και στις αρχές που υπηρετείς!

Στον επίτιμο πρόεδρο του Λεοντικού κ. Δημήτρη Ποντικίδη

Στην κα Στέλλα Μουζάκη και στο κο Τάσο Τράγο από τις Νεες Ατρομήτου 2018

Στην κυρία Αθηνά Ρεντούμη από τον Πήγασο Θριασίου

Στην κα Σμαράγδα Δεμπεγιωτου από τον Θρίαμβο Χαιδαριου

Τον κύριο Δασκαλόπουλο και τα παιδιά που φιλοξενούνται από την ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ

Και φυσικά όλους τους γονείς και φίλους που παρευρέθησαν στην γιορτή μας!

Τέλος θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Διονύσου και στον ΑΟ Διονύσου για την παραχώρηση του δημοτικού Γηπέδου Διονύσου !!

Συγχαρητήρια από το Δήμο Κηφισιάς

Συγχαρητήρια από το Δήμο Κηφισιάς στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Σ. Λεοντικός Κηφισιάς» για την άνοδό της στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

« Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Σ. Λεοντικός Κηφισιάς» που κέρδισε επάξια την άνοδο της στην Α΄ Εθνική Κατηγορία του Γυναικείου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή τους, στη Διοίκηση της ομάδας, καθώς και στους φιλάθλους που πίστεψαν και ακολούθησαν την ομάδα στην προσπάθειά της.

Καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες ευχήθηκαν στην ομάδα ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος και ο Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης- Αντιδήμαρχος Εκάλης  που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση ανόδου της ομάδας και κάλεσαν τους φιλάθλους της Κηφισιάς να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο.

 

Η ομάδα του Λεοντικού δημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook:

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο της πόλης μας και τον Δήμαρχο για την στήριξη που μας παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Χωρίς την συμπαράστασή τους δεν θα ήταν εφικτό τίποτα!»