A A A

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για τα εγκαίνια του Πάρκου του Φρόλι που θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 8/12/2016 στις 19:00 στο Άλσος της Κηφισιάς!

Το πάρκο του Φρόλι, του Ξωτικού των Ευχών, θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το καράβι των Πειρατών, το Χωριό της Σοκολάτας και των Ζαχαρωτών, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Φρόλι, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, Παγοδρόμιο και πολλά άλλα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για το πάρκο του Φρόλι δηλώνει περήφανος ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς Γιώργος Κομιανός, που όπως λέει σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την θητεία του. Όπως έχει γράψει ο Τύπος Κηφισιάς νέος πρόεδρος της Ανθοκομικής αναμένεται να αναλάβει ο Βαγγέλης Αυλήτης.

Η ανάρτησή του κ. Κομιανού:

"Χριστουγεννιάτικο χωριό στο άλσος. Γίνεται πολύ ωραίο. Ένα project που το δουλεύω με την ομάδα μου 2 χρόνια τώρα και έρχεται να σφραγίσει τη λήξη της θητείας μου. Ελπίζω να πάει τόσο καλά που να καθιερωθεί. Ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια γραφειοκρατικα και τολμήσαμε κάτι που κανείς δεν είχε τολμήσει παλαιότερα. Το άλσος της Κηφισιάς είναι ο ιδανικός χώρος όλης της Αττικής για ένα γνήσιο παραμυθένιο Χριστουγεννιατικο χωριό που σέβεται την παράδοση και την πόλη μας. Να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της Ανθοκομικής και του Δήμου που δούλεψαν με ζήλο για την υλοποίηση."

Ο κ. Κομιανός στο Πάρκο του Φρόλι

Ο Τύπος Κηφισιάς είναι χορηγός επικοινωνίας του Πάρκου του Φρόλι.