A A A

Το βράδυ της 30ης Απριλίου - Παραμονή Πρωτομαγιάς, στο Ιστορικό Εκκλησάκι της Παναγίας Χελιδονούς-Ζωοδόχου Πηγής, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αναβίωσε το Λαικό Πανηγύρι των προγόνων μας.

Στην εκδήλωση η οποία φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία από άποψη προσέλευσης κόσμου, προσφέρθηκαν ψητά κρέατα, εδέσματα και άφθονο κρασί. 

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της πρωτομαγιάς, συμμετείχε αφιλοκερδώς με πλήρες πρόγραμμα, η καταξιωμένη καλλιτέχνης και φίλη του Ναού Στέλλα Κονιτοπούλου, πλαισιούμενη και από άλλους τραγουδιστές και πολλούς μουσικούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιωργος Θωμάκος με Αντιδημάρχους της πόλης μας και Δημοτικούς Συμβούλους, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ηλίας Μάνδρος. ο πρώην Δημαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης και αρκετοί Ιερείς από όμορες ενορίες της Πόλης μας αλλά και της Μητρόπολής μας εν γένει.

 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν χορηγώντας είδη τρόφιμα & αντικείμενα για την διεκπεραίωση της εκδήλωσης, και συγκεκριμένα, το Δήμο Κηφισιάς και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο για την ουσιαστική και έμπρακτη βοήθειά του, με την προσφορά καθισμάτων και υπαλλήλων του Δήμου τη μέρα της εκδήλωσης, την αγαπητή φίλη και εξαίρετη καλλιτέχνιδα κ. Στέλλα Κονιτοπούλου για την αφιλοκερδή συμμετοχή της με πλήρες μουσικό πρόγραμμα, το Ξενοδοχείο ΔΕΚΕΛΕΙΑ καθώς και το Κτήμα LE CHEVALIER για την προσφορά τραπεζοκαθισμάτων, το Πτηνοτροφείο του κ. Λάμπρου Παπαχρήστου για τη μεγάλη προσφορά κρέατος και όχι μόνο, τον κ. Αριστοτέλη Γραμμένο για την κατασκευή της εξέδρας της ορχήστρας, τα κρεοπωλεία των ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΦΩΛΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΟΥΝΑ & ΜΑΡΓΕΤΗ που προσέφεραν ωμά σουβλάκια, τις ψησταριές-εστιατόρια ΤΣΙ-ΤΣΙ, Ο ΚΩΣΤΑΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, που προσέφεραν ωμά σουβλάκια και κρασί, τους κ.κ. ΝΙΚΟ ΧΙΩΤΑΚΗ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΘΑΚΩΣΤΑ που προσέφεραν κρεατικά, την Ψαροταβέρνα ΨΑΡΑΚΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ για την προσφορά μεγάλης ποσότητας κρασιού, τα SUPER MARKET ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά ειδών εστίασης και σερβιρίσματος, αναψυκτικών, καθαριστικών, κόκκινων αυγών και λαχανικών, την εταιρεία RAINBOW WATERS για την προσφορά εμφιαλωμένου νερού, το αρτοποιείο ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ για την προσφορά ψωμιού, το Αρτοποιείο ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ για την προσφορά ψωμιού και γλυκών, το Φυτώριο του Γιώργου Κανελλόπουλου για την προσφορά φυτών, καθώς και την καλή μας ενορίτισα κ. Θεοδώρα Περράκη για την προσφορά του τυριού. Πολλές και θερμές ευχαριστίες στον ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ, ο οποίος είχε τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες- βίντεο Πάρις Συμβουλίδης